Shoutbox | Zoeken (tijdelijk uitgeschakeld)
Ongelezen bericht Geplaatst op 11 mei 2016 21:18 
 
Hardtraxxer
Avatar gebruiker

Ik verkoop het volgende:
1 x Cubase Pro 8

Verkoopprijs: €229 euro
Bieden toegestaan: Ja, mits reëel en in de buurt van de vraagprijs

Staat: Nieuw
Garantie: Nee

Betaling: Overschrijving / iDEAL / PayPal / Contant
Verzending: Koerier / Ophalen

Reden van verkoop:
Ooit de intentie gehad om te gaan produceren, maar nooit de tijd en het geduld gehad om hier ook daadwerkelijk mee te beginnen

Omschrijving:

Cubase heeft een stevige verjongingskuur ondergaan wat resulteert in Cubase PRO 8! Deze sequencer bevat alles wat u nodig heeft om een professionele productie te kunnen maken. U kunt opnemen, mixen, componeren en arrangeren met alle aanwezig effecten en instrumenten. Het programma werkt intern op een hoge kwaliteit van maximaal 192 kHz en 32-bit floating point waardoor er een bijna oneindige headroom ontstaat. Qua effecten heeft u keuze uit 73 audio-effecten en 18 MIDI-effecten waaronder VST Amp Rack, REVerence convolutie-galm en de Voxengo CurveEQ. Genoeg tools om uw creatieve uitspattingen uit te werken tot een professionele productie.

Steinberg Cubase PRO 8: vernieuwingen

Ten opzichte van de vorige versies heeft Cubase PRO 8 een aantal stevige vernieuwingen te bieden. Om complexe mixes eenvoudig te houden is het mogelijk om complete groepen toe te wijzen aan een VCA-fader. De hele mixing engine heeft een stevige update gehad waardoor automatisering, routing en metering eenvoudiger verlopen. Een erg belangrijke vernieuwing is de 'render in-place'-functie waarbij audio- en MIDI-tracks naar een nieuwe audiotrack kunnen worden geschreven, inclusief effecten! Hierdoor is het mogelijk de CPU-belasting laag te houden, zelfs bij complexe FX- of MIDI-setups. Met het nieuwe 'MIDI-tempo detection' kunt u met een MIDI-track meespelen waarbij u het tempo bepaalt en Cubase PRO 8 volgt.

Allen Morgan Pop-Rock Toolbox

Veel producers kennen het volgende probleem wel: een creatieve opwelling moet even snel omgezet worden in muziek maar voordat u een complete sessie met instrumenten heeft geopend is de creatieve flow verdwenen. Speciaal hiervoor is Cubase PRO 8 voorzien van de Allen Morgan Pop-Rock Toolbox. Deze Toolbox bestaat uit 30 verschillende construction kits met minsten 25 audio- en MIDI-tracks per kit die standaard aan verschillende effecten en instrumenten gekoppeld zijn. Hierdoor kunt u uw idee snel uitwerken tot een demo zonder eerste een tijdrovende sessie samen te moeten stellen. Uw creativiteit staat voorop!
Forumoverzicht » Vraag & Aanbod » Aanbod