Shoutbox | Zoeken (tijdelijk uitgeschakeld)
Ongelezen bericht Geplaatst op 17 jan 2014 13:28 
 
Hardtraxx Veteran

Drugsvoorlichting op het Alphense Ashram College moest er donderdag voor zorgen dat de leerlingen geen drugs meer wilden gebruiken. Het tegenovergestelde gebeurde: er werd een zakje cocaïne gestolen uit de koffer van de GGD-medewerker.

De voorlichtingsavond op het college wordt sinds een paar jaar georganiseerd om de leerlingen 'een duidelijk beeld te geven van de gevaren van drugs', meldt het Leidsch Dagblad. Ondanks dat de koffer volgens de GGD-medewerker tijdens de presentaties aan de 4-vwo’ers goed op slot werd gedaan, wisten een paar grijpgrage vingertjes de cocaïne te ontvreemden.

Het Ashram College schakelde direct de politie in, die de leerlingen eens goed aan de tand voelde. Helaas liep dit op niets uit en loopt de dader nog steeds vrij rond.

Directeur van het college Lieneke Koenes laat in een mail aan de ouders weten dat ze erg teleurgesteld is in haar leerlingen. "We maken ons hier ernstig zorgen over omdat gebruik van deze drugs tot dodelijke slachtoffers kan leiden", schrijft Koenes. "Daarnaast betreuren wij het zeer dat dit heeft plaatsgevonden op een dag die juist bedoeld is om leerlingen in een veilige setting te wijzen op de gevaren van het gebruik van drugs."

Bron: http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/ ... svoor.html
Ongelezen bericht Geplaatst op 17 jan 2014 15:56 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Waarom neem je dan ook echte coke mee :lol:
Ongelezen bericht Geplaatst op 17 jan 2014 17:02 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Toen ik op de middelbareschool zat heette het nog kookles. -.-
Ongelezen bericht Geplaatst op 18 jan 2014 16:46 
 
Hardtraxx Veteran

Duh.
Ongelezen bericht Geplaatst op 19 jan 2014 13:18 
 
Hardtraxx Elite

In zo'n koffer zit allemaal namaak drugs, gehyped verhaal dus..
Forumoverzicht » Off-topic » Actueel