Shoutbox | Zoeken
 Antwoord op onderwerp
Ongelezen bericht Geplaatst op 20-12-2016, 12:33 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Citaat:
Goedendag Hardtraxx,

Onlangs ben ik door NSCLT benaderd met het idee om vanuit Hardtraxx een interview met hen af te nemen. De heren lezen regelmatig mee, en willen zich graag wat profileren voor de community van Hardtraxx door het beantwoorden van jullie vragen.

Naast dit interview zal er een kleine Q&A plaatsvinden. In dit topic kunnen jullie vanaf heden vragen aan NSCLT stellen. Deze zullen wanneer deze niet reeds in het interview behandelt worden beantwoord worden in dit topic door hun zelf.

Groet,

Stefan


EDIT 23-01-2017: Le interview:

Interview met NSCLT

Citaat:
Wie zijn jullie, waar staan jullie voor?

Wij zijn Jasper en Pieter, beter bekend als NSCLT in de hardstyle scene ;) We zijn opgegroeid in Haaren en vanaf de eerste hardstyle tracks van DJ’s als Dana, Luna en Zany waren we verkocht. Toen later DBSTF met echt euforische hardstyle kwamen wilden we zelf ook echt een bijdrage leveren aan de scene.

Citaat:
Hoe is de naam Noisecult / NSCLT tot stand gekomen?

We draaiden al een tijdje solo op lokale feestjes, toen een organisatie vroeg ons of we eens een b2b wilden proberen en daarvoor een naam wilden bedenken. Wij vonden dat wel tof en zijn via de track Brennan Heart - Cult Music (Technoboy Remix) op het idee gekomen om cult erin te verwerken. Helaas bleek een kleine Amerikaanse band dwars te liggen, vandaar de wijziging naar NSCLT, waar we eigenlijk best wel blij mee zijn uiteindelijk!

Citaat:
Er is een duidelijk contrast te bespeuren tussen jullie ouder, meer euforisch werk, en het recenter, harder werk, zoals Darkness en de tracks van jullie CULTIVATE project.. Weer komt dit contrast vandaan en kunnen we van jullie in de toekomst nog wat euforische platen verwachten?


Vroeger waren we eigenlijk bij iedere track enthousiast en wilden we deze direct uitbrengen. In de zomer van 2016 merkten we dat wij meer energie uit de 2e helft van onze sets haalden dan de eerste helft waarin we voornamelijk onze oudere vrolijke tracks draaiden.Dit was voor ons de aanleiding om meer tracks te gaan maken voor die ‘hardere’ helft van onze set. We hadden al vrij snel meerdere opzetjes met in onze ogen een hele typische sound. Daarom leek het ons een goed idee om deze nieuwe tracks een bepaald ‘jasje’ te geven: “Cultivate”.We sluiten niet uit dat we nog eens emotionele en vrolijke tracks uitbrengen, want we vinden dat nog steeds cool.

Citaat:
Wat is CULTIVATE? Welke richting willen jullie ermee op?


We merken dat er veel vragen zijn over dit project. Het is lastig om er één naam aan te geven. Je zou kunt het project het best omschrijven als een EP waarvan de releases zijn verspreid.
Met het project CULTIVATE willen we een label plakken op onze nieuwe stijl, waarbij we ons richten op stoere mainstream hardstyle. Wij kunnen ons niet vinden in de hele euforische hardstyle van vandaag, maar ook niet in de raw zoals die door de hardste artiesten wordt gemaakt. CULTIVATE is volgens ons hoe hardstyle hoort te zijn. Precies daar tussenin dus.

Citaat:
Hoe ziet het produceren van een track er voor jullie uit, wat is de rolverdeling?


We beginnen vaak met een melodie, vocaal of een idee voor een concept. Pieter is vaak degene die daarmee komt, hij vindt het leuker om vanuit het niets iets nieuws te maken. Vervolgens gaat Jasper ermee aan de slag om het technisch goed te laten klinken, de lead en sounds uit te werken en de kick te maken.

Citaat:
Hoe zijn jullie in het produceren gerold?


Dat was een hele bewuste keuze. Als we verder wilden komen met draaien en betere boekingen wilden krijgen, moesten we wel gaan produceren. Uiteindelijk werd dat misschien wel net zo leuk als het draaien zelf.

Citaat:
Hoe ziet een typische week voor NSCLT eruit?


Drie dagen per week zitten we in de studio, waarvan 1 dag samen. Op die dagen dat we samen zitten maken we beslissingen over hoe de track uitgewerkt zou moeten worden. Op de dagen dat we alleen zitten werken we aan wat we zelf het leukste vinden. Op vrijdag- en zaterdagavond zijn we eigenlijk altijd samen op pad om een feestje te bouwen, daar kijken we toch iedere week echt wel naar uit!

Citaat:
Waar staat jullie muziek voor?


Feest! Zoals we net zeiden houden we zelf van een feestje en vinden we dat ook het belangrijkste om over te brengen. Het moet veel energie hebben en stoer zijn, wat hardstyle altijd is geweest voor ons.

Citaat:
Hoe hebben jullie hardstyle ontdekt en wat betekent hardstyle voor jullie?


We ontdekten het op de eerste cd’s van Lady Dana https://www.youtube.com/watch?v=eLylNtQQMW0 (tracks als Geal - Losing my feeling (Beholder & Balistic Remix) en vervolgens waren we helemaal enthousiast over ‘Keep it coming’ en alles wat daarna kwam van D-Block & S-Te-Fan. Hardstyle is voor ons altijd een uitlaatklep geweest om in het weekend helemaal los te gaan, haha. Dat vind je nog steeds op geen enkel ander feestje zoals het bij hardstyle is, vinden we.

Citaat:
Hoe zijn jullie in een keer bij één van de grootste hardstyle labels ter wereld, Dirty Workz, terecht gekomen?


We hebben via Vincent (The Vision) vijf demo-tracks opgestuurd. Freek (Hard Driver) beoordeelde deze tracks en vond ze goed! Het feit dat het er vijf waren was voor het label ook doorslaggevend omdat je dan meteen kunt bouwen aan een naam.

Citaat:
Wat zijn jullie meest favoriete hardstyle platen?


1. D-Block & S-Te-Fan – Music Made Addict (hele album)
2. Josh & wesz – Like Thiz
3. Headhunterz & Wildstylez vs. Noisecontrollers – Tonight

Citaat:
Hoe gaan jullie om met kritiek?


Kritiek vinden we ontzettend lastig. Muziek is erg persoonlijk en dat leidt af en toe tot onverwachte feedback. Wanneer je een hele dag in de studio hebt gezeten en mega euforisch bent over een opzetje dat je hebt gemaakt, wil je echt niet horen iemand anders dat diegene er niets in hoort.

Citaat:
Wat is jullie favoriete biermerk?


Bier = bier, toch? Geen voorkeur, haha. Wel als het gaat om speciaalbier maar daar zullen we jullie niet mee lastigvallen.

Citaat:
Wat deden jullie voordat jullie besloten om muziek te gaan maken?


We studeerden allebei op dat moment.

Citaat:
Hoe proberen jullie je te onderscheiden van andere producers?


Dit is een lastige vraag vinden we. Wij zijn er niet bewust mee bezig om anders te zijn dan anderen, maar we denken dat iedere producer hier onbewust mee bezig is. Iedereen heeft zijn eigen sound.

Citaat:
Hebben jullie een unieke manier voor ogen om fans met jullie act te binden?


Nee dat niet. We vinden het wel erg interessant om te weten wat jullie graag zouden willen zien van een artiest.

Citaat:
Wat staat er op voornamelijk op jullie rider?


Bier!!

Citaat:
Hoe bereiden jullie optredens voor?


We maken vaak onafhankelijk van elkaar een lijstje met tracks die we willen gaan draaien. Bij grote optredens zoals: Reverze, Defqon, Q-Base etc, bereiden we dit samen voor.

Citaat:
Wat is de rol geweest van jullie hometown, Haaren, in de hardstyle scene?


In Haaren hebben we onze eerste lokale boekingen mogen doen. Daarnaast hebben we aan Rebirth Festival heel erg veel te danken. Toen we daar voor het eerst mochten openen heeft ons dat enorm gemotiveerd en geïnspireerd om zelf muziek te gaan maken. Het jaar erop was dit ook meteen het podium waar we de nieuwe tracks konden draaien. Rebirth is enorm gegroeid de afgelopen jaren en nog steeds zijn we dankbaar dat we daar ieder jaar een onderdeel van mogen zijn!

Citaat:
Waar halen jullie inspiratie vandaan?


Uit allerlei soorten muziek. Popmuziek, EDM, maar ook filmmuziek.

Citaat:
Met wie zouden jullie nog samen willen werken, zowel binnen als buiten de hardstyle?


Binnen de hardstyle scene zouden we graag nog een plaat met Frequencerz willen maken. Buiten de scene zouden we wel een keer met Skrillex in de studio willen zitten.

Citaat:
Hoe hebben jullie de hardstyle scene zien veranderen?


De muziek is natuurlijk de grote factor die is veranderd. Hoewel je er veel mensen over hoort klagen is dit een logische beweging volgens ons. Het is moeilijk om mensen jarenlang te boeien met dezelfde muziek. De scène zal blijven bewegen. Verder zie je dat de evenementen onwijs geprofessionaliseerd zijn.

Citaat:
Als jullie volgend jaar op Qlimax staan, voor wie zouden jullie dan de microfoon pakken om te bedanken om dit mogelijk te maken?


Onze vrienden en familie.

Citaat:
Wat zijn jullie passies naast muziek maken?


We hebben allebei veel met voetbal. Daarnaast kijken we graag series en gamen we zo nu en dan.
Ongelezen bericht Geplaatst op 20-12-2016, 12:44 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Laat dit dan via de mods lopen als de heren dat zo graag willen, dan gebeurd het gestroomlijnd
Ongelezen bericht Geplaatst op 20-12-2016, 12:45 
 
Hardtraxx Elite
Avatar gebruiker

Vet! Leuk idee!
Naar mijn mening zijn NSCLT erg goed bezig. Ik heb daarom wel een aantal vragen.

1. Wat willen jullie precies bereiken met het cultivate project? En wat is het precies? Is het een album of een soort EP? Hoeveel tracks komen er nog in dit project?
2. Naar mijn mening leggen jullie perfect de balans tussen euforische hardstyle en raw hardstyle, gewoon hardstyle dus! Is dit de weg die jullie nog steeds voor ogen hebben in de toekomst? Hoe willen jullie jullie naam (nog meer) vestigen in de hardstyle scene?
3. Hoe kijken jullie aan tegen de ontwikkeling van de hardstyle scene tegenwoordig?
4. Wat is jullie droom? Wat zouden jullie graag willen bereiken?
5. Wat is (1 van) jullie favoriete hardstyle plaat ooit?

:thumbsup:
Ongelezen bericht Geplaatst op 20-12-2016, 12:56 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

ErikZ schreef:
Laat dit dan via de mods lopen als de heren dat zo graag willen, dan gebeurd het gestroomlijnd


Daar is natuurlijk contact over gehad.
Ongelezen bericht Geplaatst op 20-12-2016, 13:04 
 
Hardtraxx Beheerder
Avatar gebruiker

Omdat we dit niet zelf in de hand hadden (bewust) en de heren van NSCLT een Q&A erachteraan willen doen, zullen we de Q&A met Josh & Wesz iets verder vooruit moeten schuiven, deze stond begin/mid januari op de planning. Dit ga ik regelen, zodat dit interview/Q&A gewoon door kan gaan.
Ongelezen bericht Geplaatst op 20-12-2016, 15:28 
 
Hardtraxx Elite
Avatar gebruiker

Tof dat jullie dit willen doen. Ben al geruime tijd erg fan van jullie tracks en sound :)

1. Vanaf welk moment hadden jullie het idee dat jullie carrière als dj's/producers van de grond kwam?
2. Met wie zouden jullie graag een collab willen?
3. Hoe zijn jullie in aanraking gekomen met hardstyle?
4. Hebben jullie (grote) plannen voor 2017?

Thanks! :thumbup:
Ongelezen bericht Geplaatst op 20-12-2016, 19:01 
 
Hardtraxxer
Avatar gebruiker

Tof dat jullie dit doen heren, altijd groot fan van jullie platen :)

1. Waar halen jullie je inspiratie vandaan voor jullie platen?
2. Wat vinden jullie de gaafste boeking die jullie hebben gehad dit jaar?
3. Wat vinden jullie het grootste talent van de scene momenteel?
4. Indoor feestjes of festivals?

Veel succes nog in de toekomst heren ^^
Ongelezen bericht Geplaatst op 21-12-2016, 09:34 
 
Hardtraxxer
Avatar gebruiker

Tof!


1. Wat is jullie droom samenwerking?
2. Welke track van jullie zelf zijn jullie het trotst op?
3. Beste plaat ooit gecreëerd in de hardstyle scene?
4. Luisteren jullie ook andere muziek buiten hardstyle?
5. Hoe zijn jullie begonnen met produceren/draaien?

Ben benieuwd :thumbsup:
Ongelezen bericht Geplaatst op 21-12-2016, 09:55 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Thanks dat jullie mee willen doen! Ben fan van jullie sound, vind het de perfecte balans tussen euforisch en hard ^^ laatst op Superbash 20 minuten kunnen genieten. Hoop dat jullie in 2017 vaker boekingen krijgen waarbij jullie iets later staan geprogrammeerd :) Ik heb maar 1 vraag eigenlijk:

Wie is volgens jullie de beste producer in de scene op dit moment? En is dat ook degene die jullie heeft aangespoord om zelf te gaan producen? Zo nee, wie dan wel?
Ongelezen bericht Geplaatst op 21-12-2016, 14:26 
 
Hardtraxxer
Avatar gebruiker

borsten of billen
Ongelezen bericht Geplaatst op 21-12-2016, 14:46 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Hoe voelt het om een fan als Stefaneke te hebben?
Ongelezen bericht Geplaatst op 21-12-2016, 15:07 
 
Donateur
Avatar gebruiker

Lenny schreef:
Hoe voelt het om een fan als Stefaneke te hebben?

Hahahahaha je bent me net voor :thumbsup:
Ongelezen bericht Geplaatst op 21-12-2016, 17:03 
 
Hardtraxx Elite
Avatar gebruiker

Hoi mannen, tof dat jullie dit willen doen!

Jullie zitten bij Dirty Workz / Platform Agency en moeten hierdoor vaak in België draaien. In mijn ogen schieten organisatoren van Belgische feesten echt enorm tekort in het bieden van diverse line-ups. Zo heb je bijvoorbeeld Reverze 2017 waar 95% van de artiesten van Platform Agency staat, aangevuld met namen zoals Frequencerz en Psyko Punkz (die ook bijna elke editie aanwezig zijn). Wat is jullie mening hierover? Vinden jullie dat er meer variatie mag komen op dit gebied?

Succes verder met jullie carrière. Ik vind jullie muziek altijd wel vet trouwens! :D
Ongelezen bericht Geplaatst op 23-01-2017, 18:23 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Interview staat in de beginpost. Als jullie verder nog vragen hebben mogen ze gesteld worden en zal NSCLT je vragen in behandeling nemen en hier beantwoorden.
Ongelezen bericht Geplaatst op 24-01-2017, 22:51 
 
Artiest

TSFH schreef:
Vet! Leuk idee!
Naar mijn mening zijn NSCLT erg goed bezig. Ik heb daarom wel een aantal vragen.

1. Wat willen jullie precies bereiken met het cultivate project? En wat is het precies? Is het een album of een soort EP? Hoeveel tracks komen er nog in dit project?


Met het project Cultivate willen we onze stijl voor 2017 en verder neerzetten. Zie het als een soort EP, in eerste instantie komen er 4 tracks onder deze noemer, maar we denken erover om het in het voorjaar een vervolg te geven.

TSFH schreef:
2. Naar mijn mening leggen jullie perfect de balans tussen euforische hardstyle en raw hardstyle, gewoon hardstyle dus! Is dit de weg die jullie nog steeds voor ogen hebben in de toekomst? Hoe willen jullie jullie naam (nog meer) vestigen in de hardstyle scene?
3. Hoe kijken jullie aan tegen de ontwikkeling van de hardstyle scene tegenwoordig?


Thanks! Dat is ook precies hoe wij zelf hardstyle het vetst vinden... Het pure euforische is wat te vrolijk voor op feesten en het rauwe zijn we vaak snel beu, maar daar tussenin is precies wat goed voelt voor ons. Dit is ook waar Cultivate voor staat.

TSFH schreef:
4. Wat is jullie droom? Wat zouden jullie graag willen bereiken?

Onze droom is om echt door te breken en volledige area's vol te trekken met NSCLT fans die onze tracks willen horen!
TSFH schreef:
5. Wat is (1 van) jullie favoriete hardstyle plaat ooit?

Vroeger werden wij gek bij tracks van Josh & Wesz zoals Fucking Posers of Like Thiz... Meer recent vinden we het Intents Anthem van Coone en Hard Driver echt fantastisch.
Ongelezen bericht Geplaatst op 24-01-2017, 23:01 
 
Artiest

klapstoel schreef:
Tof dat jullie dit willen doen. Ben al geruime tijd erg fan van jullie tracks en sound :)

Thanks man! Leuk om te lezen.
klapstoel schreef:
1. Vanaf welk moment hadden jullie het idee dat jullie carrière als dj's/producers van de grond kwam?

Toen DBSTF en Frequencerz onze remix van 'Alphaverb - Got It' draaiden en toen 'Punchlines' in Hard With Style zat, wisten we wel dat het de goede kant op ging met onze producties. Aanvragen voor Defqon, Intents, Decibel, Q-Base in 2015 waren allemaal heel erg bevestigingen dat het de goede kant op ging.
klapstoel schreef:
2. Met wie zouden jullie graag een collab willen?

Als producer hebben we Ran-D héél hoog zitten, dus dat zouden we heel vet vinden. Of met Frequencerz een goeie beukplaat maken. Uit eigen stal zouden we graag samen zitten met Hard Driver voor een technisch sterke plaat of met Coone voor het echte 'songwriten'
klapstoel schreef:
3. Hoe zijn jullie in aanraking gekomen met hardstyle?

De mix van Lady Dana kregen we van vrienden doorgestuurd en die hebben we helemaal grijs gedraaid: https://www.youtube.com/watch?v=eLylNtQQMW0
Later kwamen namen als DBSTF, HHZ en Wildstylez op en die melodieën met pitchkicks (wat echt nieuw was toen) vonden we fantastisch.
klapstoel schreef:
4. Hebben jullie (grote) plannen voor 2017?

Jazeker! Er komt een anthem aan en we werken samen met een andere producer aan een vette track :)
Ongelezen bericht Geplaatst op 24-01-2017, 23:09 
 
Artiest

Uniforce schreef:
Tof dat jullie dit doen heren, altijd groot fan van jullie platen :)

Bedankt man, tof om te horen!
Uniforce schreef:
1. Waar halen jullie je inspiratie vandaan voor jullie platen?

Vaak uit een piano stuk of een muziekstuk uit een ander genre waar we de sfeer mooi vinden of meteen een thema in horen. Bij 'Freight Train' was het anders, daar vonden we vette vocalen en hebben we de rest erbij gemaakt.
Uniforce schreef:
2. Wat vinden jullie de gaafste boeking die jullie hebben gehad dit jaar?

In 2016 is dat duidelijk Reverze geweest. We stonden mainstage en 15.000 man stond daar helemaal uit zijn plaat te gaan. Het was zo groot dat we de volgende dag pas beseften hoe vet het eigenlijk was, haha.
Uniforce schreef:
3. Wat vinden jullie het grootste talent van de scene momenteel?

Wij vinden Ecstatic heel erg vette muziek maken, echte hardstyle wat ons betreft, niet te vrolijk maar toch melodieus. Binnenkort nog een bijzondere release van deze gasten ;)
Uniforce schreef:
4. Indoor feestjes of festivals?

Festivals!!! Zo lekker om buiten in de zon bier te drinken. Sowieso hebben we het idee dat er dan leukere mensen op een feest zijn dan bij een binnenfeest (vrouwen haha)

Uniforce schreef:
Veel succes nog in de toekomst heren ^^

Thanks!!
Ongelezen bericht Geplaatst op 24-01-2017, 23:26 
 
Artiest

Re-vamp schreef:
Tof!
1. Wat is jullie droom samenwerking?

Ran-D, Frequencerz, Coone of Hard Driver
Re-vamp schreef:
2. Welke track van jullie zelf zijn jullie het trotst op?

De remix van Alphaverb's 'Got It' draaien we vandaag de dag nog steeds, hij blijft het zo goed doen op de dansvloer. Ook Fly With Me, Freight Train en de anthems voor Daylight en Outlands vinden we zelf ook heel goed uitgepakt.
Re-vamp schreef:
3. Beste plaat ooit gecreëerd in de hardstyle scene?

Pooehhh wat een lastige vraag. Misschien toch wel Noisecontrollers - So High? Of het Defqon Anthem van HHZ NC & WS?
Re-vamp schreef:
4. Luisteren jullie ook andere muziek buiten hardstyle?

Ja heel veel. Deadmau5, Paul Kalkbrenner of Porter Robinson. Ook luisteren we veel piano stukken omdat daar vaak zulke mooie melodieën in zitten. Bijvoorbeeld Einaudi of Joep Beving. Emancipator maakt een hele toffe elektronische muziek met veel akoestische instrumenten: https://www.youtube.com/watch?v=3PEGDGxZdzA
Re-vamp schreef:
5. Hoe zijn jullie begonnen met produceren/draaien?

Bij een ondernemerschap minor op de uni werd de vraag gesteld "Waarmee zou je 24u per dag bezig kunnen zijn zonder het beu te raken". Ons antwoord daarop was "Hardstyle". Vanaf dat moment zijn we Cubase en Logic gaan downloaden en hebben we ons opgesloten om alle ins en outs van het produceren te leren. [/quote]
Ongelezen bericht Geplaatst op 24-01-2017, 23:31 
 
Artiest

Exterkate schreef:
Thanks dat jullie mee willen doen! Ben fan van jullie sound, vind het de perfecte balans tussen euforisch en hard ^^ laatst op Superbash 20 minuten kunnen genieten. Hoop dat jullie in 2017 vaker boekingen krijgen waarbij jullie iets later staan geprogrammeerd :) Ik heb maar 1 vraag eigenlijk:

Wie is volgens jullie de beste producer in de scene op dit moment? En is dat ook degene die jullie heeft aangespoord om zelf te gaan producen? Zo nee, wie dan wel?


Thanks man!! Hopen wij ook voor 2017.

Ran-D is in onze ogen wel een van de meest complete producers. Dit omdat hij niet alleen technisch sterke platen maakt, maar ook echt een thema/hit neer kan zetten. Hard Driver heeft in 2016 ook enorm vette platen gemaakt die een top afmix hebben maar ook echt de hit factor hebben. Coone is een voorbeeld omdat hij als geen ander een idee / concept neer kan zetten. Frequencerz hun platen vinden we ook tof omdat dit gewoon altijd feest is.

Eigenlijk was geen van deze producers voor ons aanleiding om te beginnen, dat waren voor DBSTF, Josh & Wesz en Alphaverb.
Ongelezen bericht Geplaatst op 24-01-2017, 23:31 
 
Artiest

Royvn_ schreef:
borsten of billen

Borsten :loving: :loving: :loving: :loving:
Ongelezen bericht Geplaatst op 24-01-2017, 23:34 
 
Artiest

Lenny schreef:
Hoe voelt het om een fan als Stefaneke te hebben?

Het is vooral fijn als hij wil rijden :lol:

Alhoewel de enige keer dat hij dat beloofde toen moesten we uiteindelijk alsnog zelf rijden :thumbdown:

En hij vertegenwoordigt ons goed hier dus dat is altijd leuk om te lezen hehe
Ongelezen bericht Geplaatst op 24-01-2017, 23:40 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

NSCLT schreef:
Lenny schreef:
Hoe voelt het om een fan als Stefaneke te hebben?

Het is vooral fijn als hij wil rijden :lol:

Alhoewel de enige keer dat hij dat beloofde toen moesten we uiteindelijk alsnog zelf rijden :thumbdown:

En hij vertegenwoordigt ons goed hier dus dat is altijd leuk om te lezen hehe


Jajajahoor toen aangeven dat je toch zelf wel wilt rijden en nu is het opeens "moeten".
Ongelezen bericht Geplaatst op 24-01-2017, 23:41 
 
Artiest

Helicaze schreef:
Hoi mannen, tof dat jullie dit willen doen!

Jullie zitten bij Dirty Workz / Platform Agency en moeten hierdoor vaak in België draaien. In mijn ogen schieten organisatoren van Belgische feesten echt enorm tekort in het bieden van diverse line-ups. Zo heb je bijvoorbeeld Reverze 2017 waar 95% van de artiesten van Platform Agency staat, aangevuld met namen zoals Frequencerz en Psyko Punkz (die ook bijna elke editie aanwezig zijn). Wat is jullie mening hierover? Vinden jullie dat er meer variatie mag komen op dit gebied?

Succes verder met jullie carrière. Ik vind jullie muziek altijd wel vet trouwens! :D


Goed punt. Het is überhaupt wel eens jammer dat sommige organisaties alle artiesten uit eigen stal neerzetten. Maar uiteindelijk is het voor deze organisaties natuurlijk een logische keuze omdat ze zo nog wat overhouden aan de artiesten die ze boeken. Meer variatie kun je zelf altijd wel opzoeken door je feestjes uit te kiezen natuurlijk.

We merken wel dat er maar weinig doorstroom is van talenten naar gevestigde namen en daarin zou wat meer variatie (lees: latere tijden voor NSCLT ;)) wel welkom zijn. Maar dit gaan we zelf afdwingen door met onze muziek het publiek aan te spreken :thumbsup:
Ongelezen bericht Geplaatst op 25-01-2017, 10:44 
 
Hardtraxx Beheerder
Avatar gebruiker

Interview op de frontpage!
http://hardtraxx.nl/interviews/hardtrax ... nsclt.html
Ongelezen bericht Geplaatst op 28-01-2017, 04:29 
 
Hardtraxxer

Ik vind Freight Train echt een hele dikke plaat! Waar hebben jullie je inspiratie voor deze track vandaan gehaald
Antwoord op onderwerp
Forumoverzicht » Algemeen » Algemeen