Shoutbox | Zoeken
 Dit onderwerp is gesloten, je kunt geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen
Ongelezen bericht Geplaatst op 17-05-2017, 09:16 
 
Hardtraxx Beheerder
Avatar gebruiker

Citaat:
[...]
Wat houdt het nieuwe platform van Hardtraxx precies in? Wat kunnen gebruikers?
Als muziekliefhebber is het tegenwoordig lastig om up to date te blijven van nieuwe muziek. Muziek is enorm verspreid op het internet. Sommige artiesten gebruiken SoundCloud heel goed. Maar sommige artiesten gebruiken dan weer alleen YouTube of zetten sporadisch wat op Facebook. Facebook is tegenwoordig een drama, omdat die er van alles tussenuit filteren. Kortom; van je favoriete artiesten krijg je tegenwoordig maar weinig muziek mee op het moment dat ze iets nieuws kúnnen laten horen. En zo mis je wel eens muziek. Wat zonde is.

Het nieuwe Hardtraxx brengt (nieuwe) muziek overzichtelijk samen op 1 plek. Je kan artiesten volgen en zodra er nieuwe muziek is, krijg je een melding. Je kan op de website muziek luisteren en browsen tegelijk, zoals dat ook op SoundCloud kan. Easy as that. Het uitgangspunt was ook dat het super makkelijk moest zijn met 1 helder doel.

Het nieuwe platform is eigenlijk het verlengde wat al op ons forum gebeurde; zodra een artiest nieuwe muziek online zet stond het al op ons forum met een preview om te luisteren. Alleen een forum is qua structuur heel erg plat; sub-forums en topics. That’s it. Je kan er niet heel veel mee. Gerelateerde tracks? No way. Een overzicht van alle tracks van 1 bepaalde artiest? Niet te doen. Een platform die deze problemen oplost was dus nodig.

Verder richten we op het ontdekken van nieuwe muziek. Wat 22tracks bijvoorbeeld goed doet is dat je muziek te zien krijgt waarvan mensen vinden dat je dat moet luisteren. Een curator van muziek. Met het “Trending tracks” overzicht op de website brengen wij ditzelfde idee ook, alleen de hele community is de curator. De community bepaald wat goed is. Dus als je verrast wilt worden is dat een goede plek om muziek in de gaten te houden.
[...]Het volledige interview is hier te lezen
Dit onderwerp is gesloten, je kunt geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen
Forumoverzicht