Shoutbox | Zoeken
 Dit onderwerp is gesloten, je kunt geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen
Ongelezen bericht Geplaatst op 26-01-2017, 10:21 
 
Hardtraxx Beheerder
Avatar gebruiker

Voor de harder styles community zijn we druk bezig met de ontwikkeling van een nieuwe website en daarmee ook de rebranding van Hardtraxx en de positionering van het merk.

Het nieuwe Hardtraxx wordt een internationale community dat in het teken staat van muziek en artiesten ontdekken. Je kan het zien als een vervanging voor het Releases / Nieuwe Tracks gedeelte van het huidige forum.

Het concept willen wij eerst testen onder de naam Hardtraxx en daarna, onder andere namen, uitbreiden naar meerdere genres.

Omdat het een nieuwe website is willen wij dit goed testen met de uiteindelijke gebruikers, jullie dus. We zijn momenteel heel erg op zoek naar feedback of we op de goede richting zitten en wat de volgende stappen gaan zijn in de uitwerking van de website.

Daarom kunnen wij jouw hulp goed gebruiken!

Wil jij onderdeel worden van de beta testers groep? Check dan deze link voor meer informatie

Ben je een artiest?
Meld je ook aan, we horen namelijk graag van artiesten of we ze de juiste tools aanbieden om hun fans te bereiken.

Bedankt voor je interesse!

- Jordy
Ongelezen bericht Geplaatst op 12-03-2017, 20:16 
 
Hardtraxx Beheerder
Avatar gebruiker

Het aanmeldformulier voor de Hardtraxx beta is tijdelijk weer open gezet. Ik zoek nog een aantal nieuwe personen met een frisse blik op het concept.

Check deze link voor meer informatie
Ongelezen bericht Geplaatst op 15-04-2017, 10:59 
 
Hardtraxx Beheerder
Avatar gebruiker

Vanaf vandaag kan iedereen een week lang de nieuwe website proberen. Wij zijn in deze periode nog erg op zoek naar feedback van jullie.

Vanaf zaterdag 22 april gaat de beta website weer tijdelijk dicht zodat we de livegang kunnen voorbereiden. Deze staat nu gepland op zaterdag 29 april.

Wat is een beta?
Met deze beta laten wij de website testen door een selecte groep mensen die het echt gaan gebruiken. Hierdoor kunnen wij zien hoe het gebruikt wordt en welke onderdelen nog aanpassingen nodig hebben, aan de hand van jullie feedback. Zo sluit de website beter aan bij de wensen die jullie hebben :)

Let wel: het betreft een beta website. Hier wordt nog continue aan gesleuteld, dus niet alles zal nog foutloos werken, al is dat wel ons streven voor de komende 2 weken.

Wat gaat er 29 april veranderen?
Hier op het forum verandert er niet veel. Deze blijft "as is", dus in z'n huidige vorm en ontwerp. Alleen de URL van het forum wordt gewijzigd en de navigatie bovenaan deze pagina wordt aangepast. Het forum blijft z'n eigen "ding", apart van de "nieuwe website".

De "oude homepage" (zie: hardtraxx.nl) van Hardtraxx zal verdwijnen. Nieuws, video's, interviews, reviews en blogs komen te vervallen. Daar komt een nieuwe homepage voor in de plaats, die van de beta website.

Hardtraxx.nl zal tevens ook gewijzigd worden naar Hardtraxx.com, dit omdat we ook een internationale groep willen aanspreken met de nieuwe website (niet het forum).

Het forum blijft in z'n huidige vorm bestaan (je forum account dus ook) en zal voorlopig Nederlandstalig blijven.

Kan ik met mijn huidige Hardtraxx account inloggen op de nieuwe website?
Dat kan helaas niet. De reden is van technische aard. Wachtwoorden worden op de nieuwe website met nieuwere technieken gecodeerd opgeslagen, waardoor we geen accounts uit kunnen wisselen tussen het forum.
Op de nieuwe website zal je dus een nieuw account aan moeten maken.

Wat is het nieuwe Hardtraxx?
Het nieuwe Hardtraxx is eigenlijk het resultaat van wat hier veel op het forum gebeurt; track informatie wordt met elkaar uitgewisseld en op die manier blijf je up-to-date waar jouw favoriete artiesten mee bezig zijn.

Een forum geeft alleen niet heel veel structuur aan al die informatie, het zijn platte topics. Met het nieuwe Hardtraxx geven we structuur aan die tracks, van tracks die nog niet zijn uitgebracht, tot tracks die te downloaden zijn op Hardstyle.com of te streamen op Spotify. Alles komt overzichtelijk bij elkaar.

Je kan artiesten volgen zodat je direct notificaties krijgt als er nieuwe tracks zijn toegevoegd of als een track van jouw favoriete artiest officieel uitgebracht is, dit gebeurt geheel automatisch.

Iedereen kan tracks toevoegen, wat resulteert in een website wat volledig draait op wat de community goede tracks vindt.

De beta website is hier te vinden:
https://hardtraxx.com

Bij ieder bezoek inloggen met:
Gebruikersnaam: hardtraxx
Wachtwoord: beta

Verder is er een beta forum: beta-f87/

Belangrijk: gebruik voor feedback aub zoveel mogelijk de support knop op de nieuwe website en zo min mogelijk het beta forum.

Alvast bedankt voor jullie tijd en hulp! :)

Voorbeeld feedback knop:

Afbeelding
Dit onderwerp is gesloten, je kunt geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen
Forumoverzicht » Hardtraxx » Beta