Shoutbox | Zoeken (tijdelijk uitgeschakeld)
Ongelezen bericht Geplaatst op 06 dec 2009 18:47 
 
Hardtraxx Veteran

Ik ving wat op, partyflock:

Een van de grote verrassingen op de afgelopen editie van Qlimax was natuurlijk eigenlijk geen verrassing; de zeer dikke openingset van Dj Isaac. Terwijl hij samen met de indrukkwekkende stage verscholen was achter een groot doek liet de pionier zijn muziek voor hem spreken, en hoe! Niet alleen vormde de set met techno, hardtrance en early hardstyle invloeden de perfecte opening van wat weer een gedenkwaardige editie zou worden, ook de sound zelf sloot aan bij hoe de rest van de wereld momenteel naar de hardere stijlen kijkt.

En dit is niet verwonderlijk als je kijkt waar Isaac de komende maand gaat doorbrengen: eerst een indrukwekkende tour door de Verenigde Staten met steden als New York en Los Angeles op het programma en een kick off in het bloedhete Phoenix (Arizona). Als knallend slot staat een optreden in muziekstad Chicago op het programma.

En of dat nog niet genoeg is vliegt hij daarna gewoon door naar Australië om dat continent opnieuw op zijn kop te zetten. Er staat tussendoor een korte stop in Fiji op het programma maar lang kan DJ Isaac daar niet van genieten, door de tijdverschillen is het een vrij hectisch schema geworden. Als DJ Isaac in Sydney landt moet hij gelijk door naar Perth om vervolgens hetzelfde eind weer terug te vliegen voor een Q-dance evenement. Uiteindelijk zal de tour in Melbourne worden afgesloten. Wanneer hij daarna weer in Amsterdam land heeft hij letterlijk de hele wereld rondgevlogen in 17 vluchten.

Overigens zijn dergelijke tours niets nieuws voor DJ Isaac, met hits als ‘On The Edge’ was hij al vroeg in de hardstyle periode mateloos populair op het Amerikaanse continent. Naast talloze optredens in de VS was hij ook de eerste artiest die de hardere sound mocht vertegenwoordigen in Colombia en Azie en Zuid Afrika. Australië is inmiddels ook bekend terrein, het wordt de negende keer dat dj Isaac het continent zal rondtouren, een gebied dat hij daarom ook al van binnen en buiten kent. Ook tegenwoordig richt DJ Isaac zich graag op een meer internationaal georiënteerde sound waarbij hardtrance en techno invloeden hem niet beperken tot het kleine hardstyle hoekje.

Voor het volledige tourschema en bijvoorbeeld de indrukwekkende discografie kun je terecht op: www.djisaac.com
Ongelezen bericht Geplaatst op 06 dec 2009 18:56 
 
Donateur
Avatar gebruiker

Hardstyle is takin over :lol:
Ongelezen bericht Geplaatst op 10 dec 2009 13:57 
 
Hardtraxxer
Avatar gebruiker

Toch 1 ding waar die Amerikanen niet mee voorliggen :P
Ongelezen bericht Geplaatst op 10 dec 2009 18:29 
 
Donateur
Avatar gebruiker

A2BNixke schreef:
Toch 1 ding waar die Amerikanen niet mee voorliggen :P

Offtopic; Voetbal?
Forumoverzicht » Algemeen » Feesten