Shoutbox | Zoeken
 Antwoord op onderwerp Vorige  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Volgende
Ongelezen bericht Geplaatst op 01-01-2017, 14:01 
 
Hardtraxxer
Avatar gebruiker

Veel nieuwe platen die ook ouder aanvoelde, met reverse bass een paar. Daarnaast draaide hij reawaking, en volgens mij nog 1 ander nummer dat nier van hemzelf is. Nieuwe nummers klonken heel gaaf en ik vind zijn My Way remix en Slave of the Darkness heel dik. Daarnaast geen gravity gedraaid dus was wel duidelijk dat hij op 1 stond.
Ongelezen bericht Geplaatst op 01-01-2017, 16:23 
 
Hardtraxxer

Tsja, wat zal ik er van zeggen. Ik had mijn Oud&Nieuw niet op een andere manier willen vieren en heb me met vlagen ook zeker vermaakt, maar muzikaal gezien was deze editie echt één groot drama. Line-up vond ik niet eens zo slecht, maar er waren teveel schommelingen binnen de setjes, weinig tot geen drive, veel raw-tracks op de meest rare momenten in de set. Dieptepunten: The Prophet die om 22:15 uur al Sub Sonik erin knalt en Zatox die om 04:00 uur een hardcore-track draait, om vervolgens nog weer een kwartier langzamere bagger te draaien. ANDY SVGE viel me erg tegen, zat maar weinig drive in zijn set en had soms rare trackkeuzes.. Hoogtepunten waren JNXD, Demi Kanon en Tartaros in area 2 (jammer dat je daar bij Tartaros ingeblikt stond). Hoogtepunt in area 1 was Deetox die me positief heeft verrast met een aangenaam lekkere set die wél drive had. Warface en Frequencerz die de welbekende plaatjes draaiden (en volgens mij wat nieuwe tracks). Prima set, maar mixwerk was dit keer wel ondermaats. Meestal weten zowel Warface als Frequencerz behoorlijk wat drive in hun sets te krijgen, maar dat viel me nu erg tegen.

Publiek was over het algemeen vrij tam, veel dagjesmensen voor m'n gevoel. Zal deels ook wel komen door hoe er gedraaid werd. Ik voelde me met vlagen net een kermisattractie als ik los ging :') Wel veel leuke mensen ontmoet en met veel onbekenden een praatje gemaakt terwijl ik daar normaal gesproken nooit zo'n behoefte aan heb.

Kon er door de grote schommelingen en gebrek aan logische opbouw ook erg slecht inkomen. Daarnaast vond ik die "kooien" op de vloer ook een teringslecht idee. Daardoor onstonden werkelijk waar overal wandelpaden en stond het publiek in een soort V-vorm wat voor een hele aparte sfeer zorgde.

En wat is die vloer in de Ziggo toch kut. Je kunt rond een uur of twee al niet meer lekker dansen omdat die vloer een schaatsbaan is geworden. Met elke pas die je zet ben je bang dat je op je bek ging.

Ohja, je kon ook memory spelen met tracks. Denk dat ik een stuk of tien/vijftien tracks sowieso twee keer gehoord heb.
Ongelezen bericht Geplaatst op 01-01-2017, 16:44 
 
Hardtraxxer
Avatar gebruiker

Over het algemeen gewoon een top nacht gehad. Had ontzettend uitgekeken naar ANDY SVGE, maar zijn set viel mij zeer tegen. Heb alleen wel even genoten van Beat The Darkness :)

Verder zoals hierboven al vermeld vond ik de trackkeuze van een aantal artiesten ondermaats. Viel me ook op dat wanneer er net een beetje drive kwam aanzetten, dat er ineens weer een pauze viel. Super irritant. Dat een aantal tracks meerdere keren gedraaid zijn maakt mij dan weer niet uit, zolang het maar de goede tracks zijn :lol: .
Deetox vond ik erg sterk. Denk zelfs de beste set van de nacht.
Ontzettend uitgekeken naar Frequencerz die The Unknown zouden draaien. Helaas leek het wel alsof ik de enige was die zo'n zin had in deze track. Tamme boel zeg af en toe..

In tegenstelling tot de HMH was het (bij mij in de buurt iig) geen schaatsbaan.
Vond zaal 2 overigens wel loei heet. Ben na 5 minuten dan ook al weg gegaan bij Jason Payne, jammer maar helaas.

Al met al echt een super nacht gehad met m'n vriendjes en vriendinnetjes :thumbsup:
Ongelezen bericht Geplaatst op 01-01-2017, 17:40 
 
Hardtraxx Elite

Mooi feestje gehad, vond t podium een btje mwah en om 12u geen vuurwerk :(
Pas even erna tijdens de set van CodeBlack kwam er wat vuurwerk.

Rebourne draaide wel lekker
Prophet soms helaas wel wat te rauwe platen in t begin
Andy Svge: mwah vlees nog vis, had er meer van verwacht. Op 1 nieuwe track van hem na, die klonk weer heerlijk :$
Code Black niets op aan te merken, draaide ook Let there be light van Audiotricz :love:
Bass Modulators: heerlijke set, ook Let there be light gedraaid en Spirit of Hardstyle :love:
Cyber: super heerlijke set, net als op Euphoria (L) ben echt fan van hem
Zatox >.< wat een figuur. nadat die (eindelijk) klaar was gaat die nog irritant met een fles drank bij BH rond hangen. Stage manager had em al een paar x weg gestuurd zag ik maar hij bleef maar terugkomen haha.
Btje de interessante persoon uithangen. Doe me een lol en ga met pensioen.

BH, beter hadden ze zatox erna gezet. Ik had op de nwe Blademasterz tracks gehoopt :( dit was weer zo'n net niet setje helaas

Het geluid stomd wel loeihard hoor :D
Ongelezen bericht Geplaatst op 01-01-2017, 18:59 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Een vooral gezellige avond gehad. Heb me prima vermaakt met veel bekenden. Muzikaal was het gewoon niet helemaal mijn ding, maar hier ging ik van te voren al wel een beetje vanuit.

Vooral ontzettend genoten van Main Concern. Aan het einde toen Nick nog even een woordje deed, had ik de tranen wel in mn ogen staan. :cry:
Hoogtepunten van de set waren voor mij WTF, Last Resort, Seeker Of Fire & Infected. Wat knalde deze nummers er lekker op zeg.
Ook voor het eerst EVP live gehoord. Meters kippenvel als die gated kick erin komt zeg :drool:

Ook the skribbler met zijn beruchte vriendin ontmoet, dat maakte mijn avond compleet.
Ongelezen bericht Geplaatst op 01-01-2017, 19:40 
 
Hardtraxxer
Avatar gebruiker

hurricane schreef:
Zatox >.< wat een figuur. nadat die (eindelijk) klaar was gaat die nog irritant met een fles drank bij BH rond hangen. Stage manager had em al een paar x weg gestuurd zag ik maar hij bleef maar terugkomen haha.
Btje de interessante persoon uithangen. Doe me een lol en ga met pensioenKan iemand alsjeblieft Q overhalen om die clown niet meer op mainstages te zetten :thumbdown:
Ongelezen bericht Geplaatst op 01-01-2017, 20:11 
 
Hardtraxxer

Derde keer freaqshow, muzikaal gezien de minste editie in mijn ogen (heb dan ook alleen bij de mainstage gestaan).

Setjes mistte veel drive, zoals eerder al werd gezegd, er waren veel wisselingen. Ik weet niet maar voor mij persoonlijk was het sowieso wel een apart feest, anders dan normaal, waar ik normaal de hele avond eigenlijk geen seconde stil sta, ben ik nu af en toe even terug naar de VIP gelopen, ff gezeten, ouwehoeren etc. Maar niets mis mee, was ook wel eens leuk, en we hebben altijd een leuke groep.

Aankleding was weer prima, geluid was prima, alleen laatste half uur een overkill aan bass??, temperatuur was prima, en de drukte was naar mijn mening ook goed te doen, nu sta ik altijd naast de trap die naar de tribune leidt (rechts als je voor de stage staat), waar meestal wel ruimte is, maar dit maal vanaf 02:00 had je echt een zee van ruimte.

Rebourne, deetox, BM en codeblack draaide wel leuk, zatox was echt prut, de rest mwah, niks bijzonders imo, vooral warface en freqz stelde een beetje teleur omdat ik bij die set juist wel veel drive verwachte maar dat viel helaas tegen.

Dan het publiek, in 1 woord, tam. De halve zaal leek wel de hele avond stil te staan, niet dat het me veel boeit maar het is toch leuker als iedereen om je heen ook los gaat, nu stond het volk om me heen vrijwel de hele tijd stil.

Al met al wel prima vermaakt, hoop nieuwe duitse vrienden gemaakt :lol:
Ongelezen bericht Geplaatst op 01-01-2017, 21:33 
 
Hardtraxx Addict
Avatar gebruiker

The Skribbler schreef:
Ik was aan het werk gisteren, belt mijn vriendin (jajajaaa daar is ze weer) me ineens op "Hey zullen we naar Freaqshow gaan? Ik heb 2 kaartjes gekocht van 23 euro p/s"

Oke is goed maar dan gaan we wel laat. Oke is goed we komen pas om half 4 daar aan, hoezo decadent :lol:


Was leuk doei.

Ohja Main Concern was wel mega genieten.

Was wel grappig dat we elkaar weer zagen na De Tijdmachine! :)Aankleding was best vet en die kooien (?) waren handig voor de kleinere mensen die normaal niet over het publiek heen kunnen kijken (heb ik me laten vertellen ;)). Rebourne, Code Black en The Vision wat bij betreft de sets van de nacht! :) Sfeer is iets wat ik eigenlijk bij bijna elk feest merk waar ik de laatste tijd bij ben, het is het net niet. In ieder geval niet meer zoals 'vroeger'. Was wel bij een leuke groep (al waren we soms verdeeld over verschillende area's haha).

Hieronder trouwens even een stukje wat ik ook op Partyflock heb gezet:

Ik heb even in de derde area gestaan waar Lip DJ op dat moment stond. Hoorde al verschillende verhalen over hem dus ik wilde even zelf mijn oordeel geven.

Het leek wel alsof ik in een uitzending van RTL Late Night zat, waarbij een DJ op aan het treden is en de ongemakkelijkheid er vanaf spat. Alleen waren het ditmaal niet de gasten uit het publiek, maar buitenlanders die zo van de kaart waren dat alle bewegingen er grappig uitzagen. Nou ja grappig... (Niet dat ik geweldige moves heb, maar dat terzijde 8) ) Dan heb je nog de 'danseressen' achter de DJ booth die even ongemakkelijk aan het bewegen zijn... En dan heb je nog Lip DJ die op een verkeerd knopje drukt en wanneer de MC hem verbaasd aankijkt, hij doet alsof het helemaal vanzelf is gegaan. En de mixfouten. Die kerel kreeg het niet eens voor elkaar om te beatmatchen... Wát een drama zeg. :x

Af en toe een mixfoutje moet kunnen, maar wat deze man wist neer te zetten... Man man man. Ik heb het opgegeven.

Boek deze man aub niet meer totdat hij het dj'en onder de knie heeft, want dit kan écht niet. :/
Ongelezen bericht Geplaatst op 01-01-2017, 21:50 
 
Hardtraxxer
Avatar gebruiker

Eens met dat Rebourne en Deetox de beste setjes draaiden in de main, daarnaast ontzettend staan genieten van Main Concern (waar ik daarnaast Yannickvk en Zamble heb mogen ontmoeten :cool:!), oordoppen voor de heren uitgedaan omdat ik ze voor het laatst op volle decibellen wilde horen, beetje tinnitus was het zeker waard!

Daarnaast vond ik het vervelend dat je de stage niet kon zien vanaf die tribune omdat die kooien er volledig voorstonden, maar vond juist als je in het midden ging staan van de zaal de show wel super gaaf!

Geluid was overal wel prima maar vond het laatste uur wel een zware bass overkill in de zaal waardoor ik eigenlijk alleen nog maar de bass hoorde...
Ongelezen bericht Geplaatst op 02-01-2017, 01:09 
 
Hardtraxx Elite
Avatar gebruiker

Sneerfuljam2948 schreef:
daarnaast ontzettend staan genieten van Main Concern (waar ik daarnaast Yannickvk en Zamble heb mogen ontmoeten :cool:!), oordoppen voor de heren uitgedaan omdat ik ze voor het laatst op volle decibellen wilde horen, beetje tinnitus was het zeker waard!

Wauw.
Ongelezen bericht Geplaatst op 02-01-2017, 01:14 
 
Hardtraxx Addict
Avatar gebruiker

:x
Ongelezen bericht Geplaatst op 02-01-2017, 01:31 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Sneerfuljam2948 schreef:
waar ik daarnaast Yannickvk en Zamble heb mogen ontmoeten :cool:!)


Held. Wat is de wereld toch ook klein. :D
Ongelezen bericht Geplaatst op 02-01-2017, 12:24 
 
Hardtraxxer
Avatar gebruiker

Ik vond het maar een matig feest, sfeer was slecht. De set van BM was wel erg lekker :loving: :worship:
Ongelezen bericht Geplaatst op 02-01-2017, 13:59 
 
Hardtraxxer

Bowlingbal schreef:
Ik vond het maar een matig feest, sfeer was slecht. De set van BM was wel erg lekker :loving: :worship:

Die set viel mij, op Imaginary na, ook alles mee. Laatste drie uurtjes kwam ik er pas echt lekker in en de set van BH heeft daar zeker een positieve invloed op gehad. Kwam door de goede set van Rebourne wel meteen in de stemming en had er echt zin in, maar The Prophet heeft het voor mij gewoon volledig doodgeslagen door zo vroeg op de avond al zoveel raw te draaien. :thumbdown:
Ongelezen bericht Geplaatst op 02-01-2017, 14:00 
 
Hardtraxxer
Avatar gebruiker

BH!=BM :$
Ongelezen bericht Geplaatst op 02-01-2017, 14:05 
 
Hardtraxxer

Oh fuck. Nog niet helemaal bijgekomen geloof ik :lol:
Vond de liefde voor BH van een Hardtraxxer al behoorlijk verdacht.
Ongelezen bericht Geplaatst op 02-01-2017, 14:10 
 
Hardtraxxer

Keek erg uit naar cyber midden op de avond. Groot fan van hem, maar wat draaide hij de boel dood na bass modulators.... Verder had ik het gevoel dag elke dj willekeurig in zijn set een raw track moest draaien, erg raar. Zelfs djs die je dat nooit ziet doen deden hier in mee. Ook even naar zaal drie geweest voor de vision, maar mijn huiskamer heeft nog beter geluid dan die zaal, erg zonde en moest ik weer terug naar zatox. Aantal dubbele tracks sloeg weer nergens op, beetje afstemming moet mogelijk zijn.

Dan nog wat pluspunten, anders wordt het weer zo dip dag.
+ verassend goede sets: BM en deetox (vooral paralyzed)
+ goede sfeer waar ik stond
+ gravity

Extra slecht:
-- BH, zo random set
-- cyber, wat is er met je
----------- zatox en die dave revan, waarom? Waarom zo lang?
--------------- glazen water wtf ziggodome
Ongelezen bericht Geplaatst op 02-01-2017, 14:47 
 
Hardtraxxer
Avatar gebruiker

Sarabande schreef:
Oh fuck. Nog niet helemaal bijgekomen geloof ik :lol:
Vond de liefde voor BH van een Hardtraxxer al behoorlijk verdacht.


Eerder liefde voor Blademasterz :P
Ongelezen bericht Geplaatst op 02-01-2017, 15:12 
 
Hardtraxx Addict
Avatar gebruiker

Goed feest gehad. Paar hardtraxxers ontmoet tijdens Main Concern, gekke moves werden gezet :thumbsup:
Ongelezen bericht Geplaatst op 02-01-2017, 15:17 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

yannickvk schreef:
Sneerfuljam2948 schreef:
waar ik daarnaast Yannickvk en Zamble heb mogen ontmoeten :cool:!)


Held. Wat is de wereld toch ook klein. :D


JEE :thumbsup:
Ongelezen bericht Geplaatst op 02-01-2017, 15:17 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

kingxxl schreef:
Goed feest gehad. Paar hardtraxxers ontmoet tijdens Main Concern, gekke moves werden gezet :thumbsup:


Kwam jij naar me toe met de vraag of ik een Hardtraxxer was omdat ik zo lomp stond te beuken? :lol:
Ongelezen bericht Geplaatst op 02-01-2017, 15:19 
 
Hardtraxx Addict
Avatar gebruiker

Zamble schreef:
kingxxl schreef:
Goed feest gehad. Paar hardtraxxers ontmoet tijdens Main Concern, gekke moves werden gezet :thumbsup:


Kwam jij naar me toe met de vraag of ik een Hardtraxxer was omdat ik zo lomp stond te beuken? :lol:


Yep. Iemand die de gekke Spoontech deuntjes uit z'n kop kent moest wel hardtraxxer zijn
Ongelezen bericht Geplaatst op 02-01-2017, 15:25 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Dit was mijn allereerste keer Freaqshow en hij is goed bevallen.
Ik was rond 23:00 uur binnen en moest toen nog wel even flink inkomen. Andy Svge zette wel een leuke set neer vond ik.
Natuurlijk maximaal genoten van Beat the Darkness, de reversed uit My Way remix is ook erg genieten.
De setjes van Cyber en Bass Modulators waren echt genieten. Goede afwisseling in tracks.

Zaal twee was weer lekker warm en redelijk druk. Heb wel eens drukker meegemaakt. Jason Payne had een hoog mix tempo maar helaas weer een matige platen keuze.
En dan de allerlaatste keer Main Concern, wat heb ik hier belachelijk hard staan genieten zeg!
Alle mensen om me heen inclusief mezelf zien flippen bij tracks als WTF en Seeker of Fire.
Een waardige afsluiting gehad met een hoop mooie nummers.

Deetox zette een vette set neer alleen herkende maar weinig nummers. Heb ook maar weinig van haar beluisterd de laatste tijd. Freqz en Warface was een leuke afsluiting. EVP, Renegades en The Unknown waren volop genieten!
Ongelezen bericht Geplaatst op 02-01-2017, 15:26 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

kingxxl schreef:
Zamble schreef:
kingxxl schreef:
Goed feest gehad. Paar hardtraxxers ontmoet tijdens Main Concern, gekke moves werden gezet :thumbsup:


Kwam jij naar me toe met de vraag of ik een Hardtraxxer was omdat ik zo lomp stond te beuken? :lol:


Yep. Iemand die de gekke Spoontech deuntjes uit z'n kop kent moest wel hardtraxxer zijn


Haha, nice. Weet dat ik twee of drie nieuwe Hardtraxxers heb gezien, maar ben de HT namen vergeten.
Ongelezen bericht Geplaatst op 02-01-2017, 16:01 
 
Hardtraxxer
Avatar gebruiker

Last minute hier toch nog heen geweest voor €8,- per ticket.
Waren om 02:00 binnen, nog net genoten van Bass Modulators dat ze The Paradox erop gooiden, later Deetox ook nog, vond ik helemaal niet erg.

Alleen maar in de mainzaal geweest, en tijdens Zatox op de tribune gezeten en wat gegeten.

Cyber en Deetox waren de leukste setjes

Brennan Heart draaide wel ontiegelijk veel van die popnummers in een Hardstyle jasje maargoed de dagjesmensen vinden het leuk, dus het creëert wel sfeer. Vind de sfeer gedurende heel het feest sws niet top.

Vond de zaal wel vet gedaan met die kooien erin, en lasers in iedere hoek van de zaal.

Volgend jaar dus mooi tot het einde weer wachten met tickets kopen als ik weer ga.
Antwoord op onderwerp Vorige  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Volgende
Forumoverzicht » Algemeen » Feesten