Shoutbox | Zoeken
 Antwoord op onderwerp
Ongelezen bericht Geplaatst op 29-11-2016, 15:17 
 
Hardtraxx Newbie

Afbeelding

Locatie: Poppodium P60, Amstelveen
Datum: 10-12-2016
Aanvang: 22:00 uur
Vvk: €15,00
Deur: €17,50


P60 opent op zaterdag 10 december haar deuren voor een nieuwe editie van LOUD! Dit keer met niemand minder dan DELETE, Dr Rude, Jason Payne en Retaliation.

DELETE
Al sinds het prille begin van de scene is DELETE een gevestigde naam. Alhoewel hij lange tijd onder de radar opereerde is nu de tijd gekomen om de wereld kennis te laten maken met deze Australische sensatie. Met een bijna ongezonde obsessie voor alles wat schuurt, morrelt en stoomt knalt hij de meest rauwe tracks uit de speakers. Met dit in ons achterhoofd vragen we je je vast voor te bereiden op een heet avondje vol ruige bangers.

Dr. Rude
De uitgekiende combinatie van diverse hardere stijlen maakt Dr. Rude tot één van de meest veelzijdige DJ's in de Benelux. Gaat het Nederlandse publiek helemaal los op z'n old school, early rave sets; het buitenlandse publiek kan geen genoeg krijgen van zijn French Tek en Belgian Beats sounds. Wat we hier nou eigenlijk mee willen zeggen? Dr. Rude zorgt altijd voor de juiste sfeer en is in geen enkel hokje te vangen!

Jason Payne
Een live performance van Jason Payne is een ervaring op zich. Stil staan is vrijwel onmogelijk bij de keiharde sets van deze Amsterdammer. Met zijn weergaloze DJ skills, speciale edits en onverwachte mash ups heeft hij een uniek eigen plaatsje in de scene weten te veroveren. Één ding is zeker, bij Jason Payne dans je tot de laatste plaat uitgedenderd is.

Retaliation
Met tomeloze inzet en verstrekkende ambitie als hoofdingrediënten is dit Nederlandse hardstyle duo een nieuwe sensatie om rekening mee te houden. Zo'n vijf jaar geleden bundelden Sander Schneider en Robin Fisher hun krachten om op die manier zoveel mogelijk high level hardstyle bangers af te leveren. Dat wordt oefenen op je bassface!

>> Meer informatie & tickets: http://p60.nl/agenda/1724
Antwoord op onderwerp
Forumoverzicht » Algemeen » Feesten