Shoutbox | Zoeken
 Antwoord op onderwerp Vorige  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26  Volgende
Ongelezen bericht Geplaatst op 12-09-2016, 21:03 
 
Hardtraxx Elite
Avatar gebruiker

Wat laat, maar wil ook even melden dat ik geweldig feestje heb gehad.
Geen zin om uitgebreid verslag te typen, mooie setjes van Blackburn & Aeros, Geck-o & Thera, Jones, Frequencerz, Tatanka, Main concern Delete & Vazard. Supergezellige dag gehad met heel de haattrax meuk (met name naaD en Taam, we hebben Delete gemist, maar wat hadden we het naar ons zin bij Jones :love: ). Het geluid was trouwens echt heerlijk, vooral bij Tijdmachine was het gewoon perfect zuiver. Misschien wel beste feest van het jaar, volgend jaar sws weer bij!

edit: Ohja Ferdy, was mooi rondje :beer:
Ongelezen bericht Geplaatst op 12-09-2016, 22:03 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

SL8492 schreef:
huilie huilie

Haha ken het gevoel een beetje inderdaad :lol: Niet dat ik ECHT moest janken, maar heb wel eens momentjes gehad dat ik oprecht een brok in m'n keel kreeg omdat ik het zo vet vind.

Mooi om te lezen, heb een totaal ander feest gehad, maar heb het precies zo ervaren haha.
Was m'n 7e editie, en verruit de vetste :thumbsup:
Ongelezen bericht Geplaatst op 12-09-2016, 22:13 
 
Hardtraxxer
Avatar gebruiker

Was mn eerste Q-Base maar wat was dit vet zeg!
Ook voor het eerst het gevoel gehad na een feest dat ik toch beter oordoppen in had kunnen doen :D

Setjes die er echt uitsprongen waren Thera & Geck-O, Intractable One (wat een energie die man!), Wildstylez op de tijdmachine, Delete solo, B-Front en Vazard, Delete en Main Concern als afsluiter. Bijna janken toen Zimmersion door de hangar klonk :cry:
Ongelezen bericht Geplaatst op 12-09-2016, 22:21 
 
Bierkoning
Avatar gebruiker

Was weer een prachtig feest. Eigenlijk alleen bij Tijdmachine en Main lange tijd gestaan en verder heel veel rond gedwaald over dat geweldige terrein. Ook steeds bij het bier halen naar een bar verder lopen ipv die naast De Tijdmachine, heerlijk :P Ik dacht bij mezelf wel dat ga ik bij Donkey Rollers niet doen voordat ik Thunderbeats Re-Amp eventueel mis, en ja hoor ik sta bij de bar en ik hoor die break. Stond nog met een of andere gast te praten maar ben zonder ook maar iets te zeggen terug gerend, en godverdomme wat was het mooi :loving: Verder ook weer geweldig al die wereldplaten van ze op dat zieke geluid, maar wat minder gelul mag de volgende keer wel. En dan ook nog hee-hoo proberen in te zetten (wat gelukkig niet echt van de grond kwam, maar kom op).

Verdere hoogtepunten vond ik Wildstylez bij de Tijdmachine, fucking nice toen ie aangekondigd werd, ik had eigenlijk niet zo'n grote naam verwacht. En dan draait ie ook nog eens heerlijke set met o.a. Early Soundz, A Complex Situation en veel Project One platen :love: In combinatie met dat geluid is het ook echt gewoon een genot voor je oren. Ook B-Front was vet, maar was toen al aardig door m'n energie heen. Dark Moon en Lost waren wel heel nice. Frequencerz was ook leuk met het vuurwerk enzo. Verder gewoon enorm genoten van de sfeer en gezellig gehad met m'n groep (en een hoop nieuwe mensen). Het is moeilijk vergelijken, maar denk dat dit voor mij wel de beste editie was sinds 2011 en 2012. Het weer zat natuurlijk ook enorm mee!
Ongelezen bericht Geplaatst op 12-09-2016, 23:27 
 
Hardtraxx Elite

SL8492 schreef:
verhaal

Hoe lang ben je hier mee bezig geweest xd
Wel tof om te lezen :thumbsup:
Ongelezen bericht Geplaatst op 13-09-2016, 00:51 
 
Hardtraxx Elite
Avatar gebruiker

Waarschijnlijk ga ik deze week geen tijd vinden om een heel verhaal te typen (helaas), dus toch maar even plussen en minnen:

+++++ Phuture Noize: Wat een fantastische binnenkomer was dit, kon me geen beter begin van deze Q-Base editie wensen. Ontzettend fijne tracklist! Top ook dat ie nog even een kwartier mocht uitlopen, waarschijnlijk mede de reden dat ik Genocide zo vroeg op de dag al heb mogen horen. :worship:

+++++ DJ Thera vs. Geck-O: Fenomenaal. Wat een grandioze sfeer hing er in de bunker tijdens deze set. Je zag dat een groot gedeelte van het publiek hier speciaal voor gekomen was en er enorm van stond te genieten. De kicks van die oude platen gingen zo bizar hard door de bunker. Ik wilde wat tracks speciaal benoemen, maar eigenlijk gewoon oneindig veel pluspunten voor de gehele tracklist. Wat een geweldig voorproefje was dit op de Theracords classics avond, kijk er nu al enorm naar uit!

+++++ Psyched: Deze set zat zo ontzettend goed in elkaar. Heerlijke drive door de hele set heen, fijn mixwerk en vooral het feit dat er een hoop oude platen met dikke kicks voorbij kwamen. Wat een sfeer ook! Daarnaast gigantisch veel pluspunten voor het draaien van outside-the-box platen als The Hammer of the Devil maar toch vooral Purgatory, wat een genietmoment was dat zeg. :loving:

++++ Delete (solo): Eindelijk eens een set die volledig dedicated was aan Delete-platen (en remixen ervan), en zonder een enkele VIP edit! Openen met de originele D was al enorm onverwacht, en vervolgens werden ook nog de originele Smasher, Still Here en Environment remixen gedraaid. :love: Verder barstte deze set uiteraard van de drive en mixte Delete vlot door zodat er redelijk veel tracks aan bod kwamen. Eén plusje minder dan de rest vanwege een paar mindere platen zoals de Do or Die remix, Ghetto remix, z'n laatste 2 collabs die me ook wat minder kunnen bekoren en het feit dat Munky Shit helaas niet werd gedraaid. Maar dat mocht de pret zeker niet drukken!

+++++ Main Concern vs. Vazard & Delete: Eigenlijk geen woorden voor hoe ik hier het laatste uur nog van heb staan te genieten. Dus hier is de tracklist (in willekeurige volgorde): Absolute Terror, Red Storm, Fall, Formula 2012, Thug Cookies, My Jam, Punishment, WYHA Bootleg, Who I Really Am, D VIP, Pulse VIP, Ultimate Reality, Always Forgotten, Zimmersion Edit, The End, Abduction, Time Has Come, Syndrome VIP, Seeker of Fire, Infected w/ Welcome to the Killzone 2016 en last but not least hun nieuwe collab die wederom weer gruwelijk klonk. :worship: Fantastisch om deze 4 mannen toch nog één keer samen te hebben mogen aanschouwen (zeker na Decibel destijds gemist te hebben) voordat Main Concern ermee gaat stoppen. :cry:

Noemenswaardige andere plusjes: Prefix & Density, Mind Dimension, Tatanka en Donkey Rollers :)


Enige wat ik echt heel jammer vond was dat het geluid van de Theracords area goed was, maar helaas totaal niet kon tippen aan dat van vorig jaar.
Over het algemeen blijft de editie van vorig jaar voor mij epischer (en ik denk niet dat daar snel iets overheen gaat), maar ik heb me uitstekend vermaakt en absoluut een geweldig feest gehad! :D
Ongelezen bericht Geplaatst op 13-09-2016, 13:10 
 
Hardtraxxer
Avatar gebruiker

Omdat ik vandaag totaal geen zin heb om iets te doen op mijn werk, heb ik ‘even’ een zo uitgebreid mogelijk verslag getypt van het weekend. Toch weer een uur dichter bij het einde van de werkdag na het typen hiervan :lol: :

Vrijdagavond aangekomen op Klein Vink. Net voor aankomst werden we door een paar vrienden getagd in een livestream van de Frequencerz, die ergens een set aan het draaien waren in een bungalow. Aangezien Q-Dance altijd een week lang het luxere gedeelte afhuurt van Klein Vink, ging ik er vanuit dat ze daar ergens in een bungalow aan het draaien waren. Snel naar onze bungalow gereden om alle spullen te droppen, toen ze helaas zelf al onder de livestream hadden gezet dat ze ergens op een Center Parcs park aan het draaien waren.

Zaterdag rond de middag lekker naar de thermale baden gegaan op Klein Vink, waar we ongeveer 3 uur lang zijn gebleven. Heerlijk om nog even helemaal te ontspannen voordat je 13 uur lang aan een stuk door gaat feesten. We zouden vervolgens iets na 5en opgehaald worden door een partybus. Deze was iets later, waardoor we rond kwart over 6 aankwamen bij het festivalterrein. Al voor de ingang de eerste gezien die tegen het out-gaan aan zat. Viel me op dat ik er dit jaar, over heel het feest gezien, meer out heb gezien/heb zien slapen dan vorig jaar: zonder te overdrijven heb ik toch zeker een paar honderd man zien slapen/out gezien. In de meeste gevallen waren ze nog helemaal alleen ook. Ik kan er zelf altijd wel om lachen, maar het waren er dit jaar dus wel erg veel (en ook veel erg vroeg).

Even snel munten gehaald en meteen door naar Alphaverb. Viel meteen op dat het geluid hier vrij zacht stond. Zeker na het geluid van vorig jaar had ik hele hoge verwachtingen van de Theracords bunker. Hier even gebleven, nog de polonaise gedaan bij Destination Nowhere om vervolgens naar de main te gaan voor Wildstylez. We kwamen net aanlopen toen hij opende met Encore. Hier lekker in het zonnetje gestaan en onder andere nog Mellow en Rocked Up gehoord. Na een half uurtje wat vrienden op gaan zoeken bij Phuture Noize, waar we binnenkwamen bij Shallow Waters. Gebleven tot Piece of Shit en als ik de tracklist op de vorige pagina eens bekijk, heb ik toch wel een beetje spijt dat ik niet langer bij Phuture Noize ben geweest (gelukkig wel The Paradox gehoord). Even wat gaan eten, klein rondje gelopen en even bij High Voltage gekeken. Viel op dat het geluid al een stuk harder stond, zeker als ik het vergeleek met vorig jaar. We twijfelden of we naar Thera vs Geck-O zouden gaan of We R Back in Time. Gekozen voor de laatste, waardoor we nog een stukje bij de set van Galactixx hebben gestaan.

Deze mannen nog nooit horen draaien, maar draaiden heerlijk euforisch. Aan het eind van de set draaiden ze nog The Hunt. Vervolgens kwamen Brennan Heart en Code Black het podium op. Ze openden met One Blade. Verder nog wat oude Bioweapon platen gehoord, oude Noisecontrollers platen (o.a. Attack Again, Shreek), oude Headhunterz platen en Code Black – Brighter Day (leuk, al een hele tijd niet gehoord). Leuke set en een leuke sfeer in de tent (die al een stuk voller was gelopen dan bij Galactixx). Voor het einde van de set weer naar de Theracords bunker gelopen voor Prefix en Density. Hier nog een stukje van Invectum meegepakt, wat wel tof klonk.

Tijdens Prefix en Density natuurlijk genoten van hun eigen tracks (o.a. Contrast, Feel It, Chandelier, Search & Destroy, Just a Memory), maar ook weer wat oudere tracks die je helaas niet meer zo vaak hoort (o.a. Everyday van Adaro en Digital Punk). Geluid stond helaas nog steeds niet zo hard en schommelde ook heel erg (begin van de set stond het een stuk harder dan tegen het einde). Misschien toch wat te hoge verwachtingen door 2015.

Na Prefix en Density een rondje wezen lopen en richting de main om een keer de anthemshow mee te maken. Klein stukje Atmozfears meegepakt. Vuurwerk was vet tijdens het anthem. Had even het idee dat het festival al klaar was, maar gelukkig mochten we nog ‘even’door tot 7 uur haha. Hierna begonnen de Frequencerz, maar het was zo druk dat we besloten om naar Degos & Re-done te gaan, aangezien ik die al best lang niet gezien had. Leuke set, alleen was het geluid hier het slechtst van wat ik heel het feest gehoord heb (bijna geen bass meer aanwezig). Tijdens hun set nog wat vrienden gaan meeten en een rondje wezen lopen. Teruggekomen voor Thera Live, waardoor we het laatste stukje van Psyched nog mee hebben gepakt (kwamen binnen bij Inhuman). Geluid stond bij Thera gelukkig al weer een stuk beter dan bij Degos & Re-done. Dikke set. Fijn om platen als Lightsaber, Starfleet, Hyperspace en Judgement (niet verwacht) te horen.
Tegen het einde van de set begon de bunker flink vol te lopen voor Delete, welke opende met de originele D. En wat gingen die kicks heerlijk diep door die bunker heen. Erg genoten hier (vooral vet om de originele Dismissed weer eens te horen), al zijn we wat verder naar achter gegaan wegens de drukte, waardoor ook het geluid weer iets minder was.

Na Delete naar de hangar gelopen voor Rebelion. Was erg benieuwd, want ik had ze nog nooit zien draaien. Midden achterin gaan staan, waar het geluid echt heel dik was. Waar het in de Theracords tegenviel, werd dit helemaal goed gemaakt in de hangar. Het was daar helaas wel erg druk, waardoor ik niet echt de ruimte had om flink te maaien. Hoogtepunt was de afsluiter van de set: Malice & Rooler – Aggressive Acts. Ik denk dat ik nog nooit een plaat zo hard heb horen (+voelen) gaan op een feest als deze, met dat heerlijke geluid in de hangar.

Na de eerste paar platen van Warface even wat weten eten en een rondje wezen lopen, om op tijd terug te zijn voor Mind Dimension en Unresolved. De hangar stroomde meteen voor de helft leeg, waardoor we lekker de ruimte hadden. Heel erg positief verrast door de platen van Mind Dimension, die kwamen echt heerlijk door. Weinig ‘last’ gehad van Unresolved. Klonk ook allemaal wel prima, al kende ik eigenlijk weinig tot geen platen.

Toen het laatste uur en meteen het uur waar ik het meeste naar uit keek: Main Concern XXL vs Vazard & Delete. Het geluid stond echt fantastisch. Openen met Absolute Terror en verder platen als Red Storm, Ultimate Reality, Thug Cookies, Where’s your head at, D (dacht even op weer de originele, maar was volgens mij alleen de mid-intro van de VIP edit?), Formula 2012, Syndrome VIP, Abduction, The End (eindelijk weer eens de originele, en wat gingen die kicks diep!), Who I Really Am, Fall, Seeker of Fire (bom), Zimmersion (totaal niet aan gedacht dat die langs zou kunnen komen, dus was heel erg vet toen die ineens geteased werd), een van de nieuwe Freakshow release (dacht ik?) en de nieuwe collab die als een debiel door die hangar knalde. Nog een track tegen het einde gedraaid met hele diepe kicks en waar alles aan het trillen was (leek op een nieuwe Main Concern plaat). Helaas niet de track van Vazard gehoord waarmee hij op Defqon opende.

Eigenlijk heel het feest niet op de Tijdmachine geweest. Echter de afgelopen maanden al zoveel bij classic stages gestaan dat ik dat achteraf ook helemaal niet zo erg vind. Toch bizar hoe verschrikkelijk snel 13 uur voorbij kan gaan als je het naar je zin hebt.

Verhaal iets langer geworden dan verwacht :beer:

Edit: Oh ja, als ik dan toch 1 minpuntje op moet noemen: best veel last gehad van de (te) felle lichten op alle stages. Schenen continu in mijn ogen, waardoor ik vaak echt even verblind was.
Ongelezen bericht Geplaatst op 13-09-2016, 15:14 
 
Hardtraxxer
Avatar gebruiker

Wat een topfeest was dit zeg, altijd veel verhalen gehoord over q-base, maar nu toch even zelf meegemaakt,
maar dit is denk ik toch wel het beste feest wat ik tot nu toe heb bezocht. Veel bij de main gestaan op het begin
maar na brennan heart naar de hangar gegaan. Wilde nog een keer even naar frequencerz luisteren want wat
een set was dat zeg op de main. Hierna kwam rebellion waar ik, als ik er thuis naar luister, totaal geen fan van
ben maar ik dacht we zullen wel even zien hoe het is, maar ik vond het nog erg dik geworden. Ondanks dat er helemaal geen sfeer of enige gedachte achter de muziek zit, is het toch leuk om even een uurtje flink te beuken. Heb me er prima vermaakt! Ik zeg tot volgend jaar ^^ :)
Ongelezen bericht Geplaatst op 13-09-2016, 16:47 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Ik had het zaterdag echt heel moeilijk mee vanwege het overlijden van Casp, het had echt niet veel gescheeld, of ik was voor 12en alweer naar huis gegaan... De vele aanwezige vrienden en bekenden hebben me er uiteindelijk wel doorheen gesleept, en ik ben achteraf ook blij dat ik niet eerder weggegaan ben. Bij deze ook mijn dank naar de vele HTers die me hebben gesteund (L) .

Vooral vanaf de set van Psyched begon ik er wel goed in te komen, ik leefde helemaal op door al die bekenden om me heen. Alles van voor deze set is eigenlijk redelijk langs me heen gegaan. Ik heb nog wel bij Alphaverb, Blackburn&Aeros en Tatanka gestaan, maar hier heb ik verder te weinig bewust van meegekregen.

Na Psyched nog bij Thera en Delete blijven hangen in de TC bunker. Beide sets heb ik me echt goed mee kunnen vermaken. Vervolgens nog bij de Donkeys gestaan, die ook nog een half uur langer doorgingen. Dat constante gelul van zany en dv8 verpestte voor mij overigens wel echt hun set, haalde het hele tempo eruit.

Uiteindelijk afgesloten in de hangar, eerst nog het laatste stukje van Mind Dimension om vervolgens te genieten van Vaz&Del&MC. Voor mij is deze laatste toch wel de set van de avond geworden.

Al met al met een heel dubbel gevoel deze editie beleefd, maar uiteindelijk wel een heel mooie nacht gehad :thumbsup:
Ongelezen bericht Geplaatst op 13-09-2016, 19:50 
 
Hardtraxxer
Avatar gebruiker

Vond MC&Vazard & Delete echt weinig aan.... weet niet of ik me nu moet schamen of andere smaak heb dan heel hardtraxx... :x ? Kick van MC is totaal niet mijn ding, mede als die van delete overigens.
Ongelezen bericht Geplaatst op 13-09-2016, 19:52 
 
Hardtraxxer
Avatar gebruiker

Ook hulde voor de belg met MC Livid pet die naast me stond trouwens tijdens Vazard Delete & Main Concern. Zat er zelf lichamelijk aardig doorheen maar die vent bleef maar rammen :thumbsup:
Ongelezen bericht Geplaatst op 13-09-2016, 20:19 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Appelsapman schreef:
Ook hulde voor de belg met MC Livid pet die naast me stond trouwens tijdens Vazard Delete & Main Concern. Zat er zelf lichamelijk aardig doorheen maar die vent bleef maar rammen :thumbsup:


Die desbetreffende Belg is inderdaad een held haha!
Heb hem dit bericht gestuurd en hij bedankt je. :thumbsup:
Ongelezen bericht Geplaatst op 13-09-2016, 20:22 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

tommeh schreef:
Vond MC&Vazard & Delete echt weinig aan.... weet niet of ik me nu moet schamen of andere smaak heb dan heel hardtraxx... :x ? Kick van MC is totaal niet mijn ding, mede als die van delete overigens.


Dat heet een eigen mening hebben, echter word dat niet geaccepteerd hier. Daarom o.a. ook mijn avatar.
Ongelezen bericht Geplaatst op 13-09-2016, 20:30 
 
Hardtraxx Elite
Avatar gebruiker

Appelsapman schreef:
Ook hulde voor de belg met MC Livid pet die naast me stond trouwens tijdens Vazard Delete & Main Concern. Zat er zelf lichamelijk aardig doorheen maar die vent bleef maar rammen :thumbsup:


https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater

:cool:
Ongelezen bericht Geplaatst op 13-09-2016, 20:41 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Koen schreef:
Daarom o.a. ook mijn avatar.


Rebel.
Ongelezen bericht Geplaatst op 13-09-2016, 22:38 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Koen schreef:
tommeh schreef:
Vond MC&Vazard & Delete echt weinig aan.... weet niet of ik me nu moet schamen of andere smaak heb dan heel hardtraxx... :x ? Kick van MC is totaal niet mijn ding, mede als die van delete overigens.


Dat heet een eigen mening hebben, echter word dat niet geaccepteerd hier. Daarom o.a. ook mijn avatar.


xd
Ongelezen bericht Geplaatst op 14-09-2016, 00:20 
 
Hardtraxx Elite
Avatar gebruiker

Edit: Laat maar zitten xd
Ongelezen bericht Geplaatst op 14-09-2016, 09:24 
 
Hardtraxxer
Avatar gebruiker

Zamble schreef:
Appelsapman schreef:
Ook hulde voor de belg met MC Livid pet die naast me stond trouwens tijdens Vazard Delete & Main Concern. Zat er zelf lichamelijk aardig doorheen maar die vent bleef maar rammen :thumbsup:


Die desbetreffende Belg is inderdaad een held haha!
Heb hem dit bericht gestuurd en hij bedankt je. :thumbsup:


Altijd leuk om iemand blij te maken op de dinsdag na een feest xd
Ongelezen bericht Geplaatst op 14-09-2016, 09:47 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

pim0412 schreef:
Sjongejonge, wat is dit nou ineens voor complete bullshit allemaal hier? Het feit dat die 'Haatraxx avatar' gewoon serieus bedoeld is alleen al. Echt ontzettend ergelijk dat ik in twee topics achter elkaar letterlijk volledige onzin tegenkom.


Hap hap :lol:
Ongelezen bericht Geplaatst op 14-09-2016, 11:10 
 
Hardtraxxer
Avatar gebruiker

Echt een geweldig feest gehad, op elke hardstyle stage even wezen kijken. Geluid in de Hangar en bij de tijdmachine was echt perfect. Bij de main moest je wel flink naar voren om een beetje bass te voelen. Op de Theracords stage was het geluid duidelijk het minste, vooral tijdens Thera Live moest je wel tegen het hek aanstaan om die bass een beetje te voelen. Bij Delete gelukkig al een stuk beter, supervet dat hij opent met D. Na een halfuur werd het wel heel druk dus toen nog even buiten de rest van de set meegemaakt.

Tijdmachine-area hing zoals altijd een geweldige sfeer, Alpha2 had een leuke set maar dat afsluiten met KOTH en The resistance hoeft van mij niet.
In de set van Donkey Rollers zat niet echt tempo omdat het steeds stilgelegd werd, niet heel erg fan van maar blijven natuurlijk dikke platen.

De set van de avond kwam van Main Concern, Vazard & Delete, ik keek al heel erg uit naar deze set en het was dan ook precies wat ik er van gehoopt had en meer. Linksvooraan bij de boxen een uur lang helemaal uit m'n plaat gegaan.

Ongelezen bericht Geplaatst op 14-09-2016, 11:22 
 
Hardtraxx Elite
Avatar gebruiker

Lenny schreef:
Hap hap :lol:

Het was een lange avond. xd
Ongelezen bericht Geplaatst op 14-09-2016, 12:24 
 
Hardtraxxer
Avatar gebruiker

Mooi filmpje van Zimmersion :thumbsup: . Op 0:17 gaan de heren van Main Concern toch ff de mist in :P
Ongelezen bericht Geplaatst op 14-09-2016, 13:59 
 
Hardtraxxer
Avatar gebruiker

tommeh schreef:
Vond MC&Vazard & Delete echt weinig aan.... weet niet of ik me nu moet schamen of andere smaak heb dan heel hardtraxx... :x ? Kick van MC is totaal niet mijn ding, mede als die van delete overigens.


Ik deel voor een gedeelte je mening. Mede door hardtraxx probeer ik mn best te doen om djs zoals Main Concern en Vazard te waarderen. MC kan ik nog steeds niks mee en Vazard een aantal nummers dan nog wel maar dan houdt het ook op.
Delete vind ik dan wel weer fking vet, ook al vond ik dit dan weer een iets mindere set :x
Ongelezen bericht Geplaatst op 14-09-2016, 15:55 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Twanneke schreef:
Mede door hardtraxx probeer ik mn best te doen om djs zoals Main Concern en Vazard te waarderen. MC kan ik nog steeds niks mee en Vazard een aantal nummers dan nog wel maar dan houdt het ook op.
Delete vind ik dan wel weer fking vet, ook al vond ik dit dan weer een iets mindere set :x

Kijk daar ga je al de mist in, je hoeft zeker niet iets vet te vinden omdat HT het vet vindt ;)
Ongelezen bericht Geplaatst op 14-09-2016, 16:28 
 
Hardtraxxer
Avatar gebruiker

Dat is zeker waar en zo bedoel ik het ook niet precies. Meer van, 'iedereen' vindt het hier vet dus zal het wel wat hebben. Dus daarom geef ik het meerdere kansen. Maar helaas nog niet overtuigd. :P
Antwoord op onderwerp Vorige  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26  Volgende
Forumoverzicht » Algemeen » Feesten