Shoutbox | Zoeken (tijdelijk uitgeschakeld)
Ongelezen bericht Geplaatst op 20 nov 2009 16:53 
 
Hardtraxxer
Avatar gebruiker

Afbeelding



De laatste editie is een eeuwigheid geleden ,maar 5 December is Stijlloos weer terug in het nest en hoe!
5 December is het de verjaardag van Neerlands grootste vriend: Sinterklaas!
En een verjaardag moet natuurlijk gevierd worden. Aangezien heel Nederland dit doet(Belgen een dag erna) doen wij dat natuurlijk ook.

Na wat denkwerk willen we dit vieren met Stijlloos. Hiermee zal de sint flink hossend en stampend los gaan. En om dit feestje flink bezig te houden hebben we wat aantal SinterDJ's gevraagd om dit te komen doen:

We hebben 1 Hardstyle SinterDJ Duo: Loudness & The Chronic , Deze 2 maten uit Moergestel zijn elkaar tegengekomen bij de Zino in Tilburg en daarna hebben ze samen al wat feestjes op z’n kop gezet. Op deze verjaardag van de Sint zullen ze dat bij de Ramblaz ook komen doen

Deze avond zal er ook een SinterLiveAct gedaan worden door Bassdealer & The JVR ,Deze mannen zitten al een tijdje in het vak en hebben ook al een paar releases op hun naam staan ,maar vanavond zullen ze voor de eerste keer live flink wat Schone Muziek spelen.

Deze editie zal de eerste keer zijn voor SinterDJ Perry’d dat ie op een grote party staat. Na kleine feestjes bij vrienden werd het nu eens tijd om het groter publiek te ontmoeten

De Grootste SinterDJ van de avond is Jones! Deze man heeft op al vele party's in ons pitoreske landje gestaan en ook in het internationaal is deze man al bezig met party's te veroveren. En deze avond zal hij dat ook komen doen in de Ramblaz.

Helemaal vanuit het diepe zuiden van Holland komt er een magiër deze avond kei hard knallen. Deze The Wizard heeft ook al mooi verleden achter de rug en zal deze een avond een lekkere Early Rave kantje geven die wij,hijzelf en jullie niet meer zullen vergeten.

Maar wat is Sinterklaas en 5 December zonder surprise? Juist, helemaal niks en daarom hebben we voor deze avond een super Surprise Act in petto!!

Waar: Ramblaz, Barcelona 4 in Oirschot
Tijd: 22.00 – 03.00 uur (Deur gaat om 01.30 uur dicht)
Entree aan de deur: €5
Toegang vanaf 15 jaar

Neem je ID mee, zonder ID geen toegang!

Voor meer info check:http://www.ramblaz.nl of http://partyflock.nl/party/165737:Stijlloos.html
Forumoverzicht » Algemeen » Feesten