Shoutbox | Zoeken (tijdelijk uitgeschakeld)
Ongelezen bericht Geplaatst op 25 dec 2009 00:57 
 
Hardtraxx Addict
Avatar gebruiker

TRANCE ENERGY LINE-UP BEKEND

Het is eindelijk zover! Trance Energy, ’s werelds grootste trance evenement, presenteert vandaag haar volledige line-up. Een uitgebalanceerd programma met baanbrekende artiesten en aanstormend talent, naast de gevestigde orde. Welke artiesten kunnen we zaterdag 3 april in de Utrechtse Jaarbeurs verwachten?

Trance Energy biedt vier zalen met een eigen karakter en een eigen stijl, en bovendien juist een nieuwe generatie acts die er nog niet eerder te horen waren. Met dit jaar op de Main Stage onder meer het trio dat simpelweg niet mag ontbreken: Above & Beyond, die dit jaar wederom een respectabele vierde plaats in de DJ Mag top 100 wisten te behalen. Op deze stage ook ruim baan voor Armada’s Markus Schulz. Met zijn eigen geluid van dikke basslijnen en uplifting melodies staat hij voor een nieuw geluid waarmee hij de hedendaagse lichting trance dj´s vertegenwoordigt. Maar ook aan Nederlands trots geen gebrek op dit podium, in de persoon van Sander van Doorn, vorig jaar winnaar van de ‘Best Breakthrough Artist’ bij de International Dance Music Awards in Miami, waarmee hij nu wereldwijd een van de grootste trance artiesten is.

Voor de liefhebbers van de stevigere variant biedt de Hard Stage uitkomst middels een programma met namen als Scot Project en Kamui, de mannen die met hun plaat ´Electro Slut´, uitgeroepen tot favoriete track op BBC Radio 1, de dance scene veroverden. De line-up van de Future Stage is inmiddels bekend, het resultaat van een vruchtbare samenwerking met ’s werelds bekendste trance website Trance.nu. Een lijst aangevoerd door acts als Dash Berlin en, uit de stal van A&B’s label Anjunabeats, Super8 & Tab. Anders dan eerder aangekondigd is de Dutch stage komen te vervallen, maar krijgt een meer dan waardige vervanger door een sterke combi-line-up gepresenteerd door High Contrast en Marco V’s In Charge. Genoeg Dutch talent vertegenwoordigd dus, maar hier is ook plaats voor een special guest performance van Cosmic Gate.

Met trots presenteren we de line-up van Trance Energy 2010:

MAIN STAGE

Above & Beyond
Markus Schulz
Sander van Doorn
Gareth Emery
Simon Patterson & Sean Tyas
BT
Nic Chagall


HIGH CONTRAST INVITES IN CHARGE RECORDS
Marco V
Special guest: Cosmic Gate
Andy Moor
Richard Durand
Sied van Riel
Jochen Miller
Cliff Coenraad

HARD STAGE
Scot Project
Kamui
Proteus
Dave 202
Artento Divini & Fausto
Ernesto vs Bastian
Mark Sherry
Alex Kidd

FUTURE STAGE HOSTED BY TRANCE.NU
W&W
Dash Berlin
Daniel Wanrooy
Super8 & Tab
Ferry Tayle
Daniel Kandi
Arnej

Met de presentatie van de line-up is ook de nieuwe website vandaag online gegaan, waaraan dit jaar onder meer een gloednieuwe community base is toegevoegd. Check http://www.Trance-Energy.com voor alle updates, nieuwsartikelen, sets, artiesten info en interviews.

LET OP:
tot en met 31 december zijn Trance Energy tickets verkrijgbaar via http://www.TicketOnline.nl of via 0900-3006000 (45ct.p/m). Vanaf 1 januari 2010 zijn tickets alleen nog online verkrijgbaar via http://www.Trance-Energy.com en http://www.ID-T.com, dus niet meer via Ticketonline. De ticketprijs is € 47,50 ex fee.

All inclusive pakketten

Dit jaar worden er voor het eerst pakketten aangeboden, inclusief ticket, hotelovernachting en transfer van en naar de Jaarbeurs. Deze pakketten zijn verkrijgbaar via http://www.Trance-Energy.com.

Trance Energy
3 april 2010
Jaarbeurs Utrecht
Meer info: http://www.Trance-Energy.com


PREPARE TO DANCE
Ongelezen bericht Geplaatst op 25 dec 2009 10:06 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Optie bij mij, al denk ik dat het hem eerder niet gaat worden, ook ivm tentamens. Sean Tyas en Markus Shulz zijn wel heel erg vet, hetzelfde voor Arnej in de talent room.
Hardtrance lineup is ook vet met Kamui, Scot Project, Dave 202 en Fausto.
Marco V-Stage trekt me ook wel.
Ongelezen bericht Geplaatst op 25 dec 2009 15:51 
 
Donateur
Avatar gebruiker

Heeeel wellicht aanwezig, moeten wel heel veel dingen mee zitten dan.

Above & Beyond :love:
Forumoverzicht » Algemeen » Feesten