1, 2, 3, 4, 5 ... 72  Volgende
Ongelezen bericht Geplaatst op 27 aug 2010 13:25

Hardtraxxer
Avatar gebruiker

Nu er een champions league topic is moet er natuurlijk ook een Europa League topic komen. De loting voor de groepsfase is bekend. AZ en PSV zitten in pot 1 en FC Utrecht zit in pot 4. Utrecht heeft zwaar geloot met Liverpool, Steaua Boekarest en Napoli. Voor PSV en AZ moet de volgende ronde halen te doen zijn.

Afbeelding
Ongelezen bericht Geplaatst op 27 aug 2010 13:26

Hardtraxx Veteran

Ben benieuwd :yes:
Ongelezen bericht Geplaatst op 27 aug 2010 13:37

Oef , Sampdoria, schat ik hoger in als Dinamo Kiev! Maar ik schat PSV ook hoger in als AZ, dus het moet te doen zijn.

Edit: Weer zo'n stugge Oekrainse (hoe je dat ook schrijft) ploeg, nu bij PSV. Lastige uitwedstrijden dus!

Ongelezen bericht Geplaatst op 27 aug 2010 13:51

Klopt! Het is te doen, alleen de uitwedstrijden blijven moeilijk en onderschatting mag niet ontstaan. ^^
Wat een aparte poule heeft AZ. Allemaal rare clubjes. :P

Oxbow schreef:

Dat is de mooiste Poule! Leuke wedstrijden, ben benieuwd wat Utrecht kan :thumbup:
Ongelezen bericht Geplaatst op 27 aug 2010 13:57

Pfff. De Europa League is altijd een groot Oosters nest. Wat een ploegjes allemaal. AZ bij drie oosterse ploegen, PSV bij 2. Utrecht bij 1.

Edit: Sorry voor de 3-dubbele post xd
Ongelezen bericht Geplaatst op 27 aug 2010 14:38

Donateur

Zo. PSV is bij voorbaat al door. :lol:
Ongelezen bericht Geplaatst op 27 aug 2010 14:45

Als psv niet door gaat :O

Dat moet gewoon! Kan nog een mooi europees jaar worden :D.

En op een of andere manier denk ik dat utrecht ook wel door gaat, als je dat gister zag :D
Ongelezen bericht Geplaatst op 16 sep 2010 19:15

Mooi :D Wat een blunder!
Ongelezen bericht Geplaatst op 16 sep 2010 19:51

Dalijk naar PSV :D
Ongelezen bericht Geplaatst op 16 sep 2010 19:53

Wat is juve slecht de laatste 2 jaar. Pfff... ze presteren echt niks meer.
Ongelezen bericht Geplaatst op 16 sep 2010 19:57

Hardtraxx Addict

+1
maar dat komt ook vooral door die terugplaatsing door dat omkompingsschandaal toen zijn heel veel spelers ook weggegaan.
En liverpool heeft het vorig seizoen ook niet echt best gedaan in Engeland volgens mij ook maar net EL gehaald? :oh:
Ongelezen bericht Geplaatst op 16 sep 2010 20:11

Nou ben beniewd dalijk, mijn voorspelling is 2-0 voor psv! :)
Ongelezen bericht Geplaatst op 16 sep 2010 20:46

az met moeite langs fc sherrif :') gelukkig pakken ze nog punten voor nederland, maar het is duidelijk dat az niet meer bij de top hoort

Juventus – Lech Poznán 3-3
Artjoms Rudnevs zal de uitwedstrijd van Lech Poznán bij Juventus nooit meer vergeten. De aanvaller maakte in Turijn drie doelpunten, waarmee hij een spectaculair punt redde voor zijn ploeg. De eerste twee treffers brachten Lech Poznán op een 0-2 voorsprong. Rudnevs opende in de dertiende minuut de score door een strafschop te benutten, die was gegeven na een onhandige overtreding van Felipe Melo. De middenvelder zag Rudnevs even later ook de marge verdubbelen, toen Alexander Manninger kansloos was na een omhaal van de spits.

De bezoekers zaten op een roze wolk, maar Juve stelde orde op zaken via Giorgio Chiellini. De verdediger kopte kort voor rust de aansluitingstreffer tegen de touwen en was kort na de onderbreking opnieuw succesvol, toen hij uit een hoekschop van Alessandro Del Piero weer trefzeker was met het hoofd. Del Piero zelf zette Juve vervolgens zelf op voorsprong: de aanvoerder kreeg de bal voor zijn linkervoet en schoot onberispelijk binnen achter de kansloze Krysztof Kotorowski. Het leek het slotakkoord te zijn, maar in extremis was daar Rudnevs weer. Met het mooiste doelpunt van de avond bracht hij de score op 3-3.
Ongelezen bericht Geplaatst op 16 sep 2010 22:37

Ja zag t. Pfff.. ze stonden ook nog eens 0-2 achter. Het is toch wat.
Ongelezen bericht Geplaatst op 16 sep 2010 23:08

Donateur

Zware wedstrijd voor PSV, kon helaas pas intunen rond 60ste minuut.. maar pfoe wel mooie wedstrijd. ^^
Ongelezen bericht Geplaatst op 16 sep 2010 23:14